top of page

"Suzan Wijffels is als therapeut enthousiast, ervaren, doelgericht en betrokken."

"Suzan heeft niet alleen mijn probleem heel doelgericht aangepakt, maar is ook een empathisch luisteraar. Door de combinatie van haar fysieke en mentale benadering ben ik weer vele stappen verder gekomen."

Aangezien ik al meerdere jaren als hoornist veel last had van mijn schouder was het voor mij een makkelijke keuze om een afspraak te maken met Suzan Wijffels voor de mensendieck-therapie. Ik had al zo’n 4 jaar een fysio therapeute die mij heel goed behandelde en voor verlichting zorgde. Maar helaas bleven de klachten aan mijn schouder. Ik had vaak uitstraling naar mijn nek, sliep ook minder goed en werd regelmatig wakker met pijn in mijn schouder.

In ca. 4 maanden tijd heeft Suzan met behulp van verschillende oefeningen voor schouder, rug en nek niet alleen mij een betere speel-houding laten aannemen, maar ook voor veel meer ontspanning gezorgd. Ik heb inmiddels de oefeningen geïntegreerd in mijn dagelijkse studietijd.

Dat het fysieke en mentale welzijn heel dicht bij elkaar liggen was me al langer duidelijk maar door de oefeningen en goede gesprekken met Suzan werd alles nog beter voelbaar.

Dit leidde ook tot een vervolg-trajekt bij Suzan. Door middel van een Reattach-therapie van 5 sessies heeft Suzan een soort reset gedaan van oude conditioneringen, die stress en spanning in schouder tot gevolg hadden. Oude negatieve patronen worden als het ware omgedraaid naar positieve gedachten. Zo ontstaat er meer rust en ontspanning. Niet alleen heel fijn voor mijn schouder maar ook om vrijer muziek te kunnen maken.

Suzan heeft niet alleen mijn probleem heel doelgericht aangepakt, maar is ook een empathisch luisteraar. Door de combinatie van haar fysieke en mentale benadering ben ik weer vele stappen verder gekomen.

Mensendieck past heel goed als compensatie van lichamelijke belasting in mijn beroep. Suzan Wijffels is als therapeut enthousiast, ervaren, doelgericht en betrokken. De Mensendieck oefeningen die zij me voorstelde verbeterden de conditie van mijn onderrug. Daarnaast liet ze mij een bewustwordingsproces doorlopen, dat me helpt eventuele overbelasting vroegtijdig te herkennen en te voorkomen. Orkest Altviolist 60+

"komt met heel gerichte en duidelijke oefeningen"

Suzan begeleidt mij bijzonder goed met het herstelproces van een hernia. Ze heeft een dedicated aanpak en kijkt naar je persoon als geheel en komt met heel gerichte en duidelijke oefeningen waar ik bovendien de rest van mijn leven voordeel van zal hebben ter voorkoming van herniaproblemen.
Zeer aan te bevelen

DJvdL 19juni 2019

bottom of page